Ekonomichef sökes

 

Mässbolaget är ett entreprenadföretag som arbetar nationellt och internationellt med expo-, event- och butikskommunikation. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av butiksinrednings- och mässmonterlösningar. Vårt erbjudande sträcker sig från idé till färdig lösning med totalansvar för hela leveranskedjan. I Mässbolaget-koncernen ingår tre verksamhetsdrivande bolag: Mässbolaget Butik i Tranås AB, Mässbolaget Expo i Tranås AB samt Gula Lacket Snickeri & Inredning AB. Koncernen omsätter ca 120 mkr och sysselsätter drygt 30 personer. Läs mer på www.massbolaget.se

Är du intresserad av att axla helhetsansvaret för ekonomifunktionen i ett växande entreprenadföretag med framtidstro och ambitioner? Har du gedigen kunskap inom redovisning och tycker det är stimulerande att få vara drivande vad gäller den ekonomiska styrningen? Mässbolaget i Tranås söker en engagerad Ekonomichef som vill vara med och vidareutveckla bolaget och dess rapportering, processer och rutiner.

Som Ekonomichef hos oss blir det din huvuduppgift att hålla den redovisningsmässiga kontrollen över bolaget och utveckla ekonomistyrningen så att vi kan fortsätta vår expansion. Du kan se fram emot varierade arbetsdagar där du vid sidan av arbete med löpande redovisning, bokslut, budget- och prognosarbete stöttar den operativa verksamheten genom ekonomisk analys och uppföljning. Du ansvarar också för att driva utvecklingsprojekt av varierande omfattning som bidrar till att effektivisera vår ekonomistyrning och våra rapportsystem. Till din stöttning har du två duktiga medarbetare. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Placeringsort för tjänsten är i Tranås.

Vi söker dig som är civilekonom med inriktning mot redovisning/revision - alternativt dig som har förvärvat motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har gedigen kunskap inom redovisning och flera års erfarenhet av bokslutsarbete och rapportering på koncernnivå. Det är en stor fördel om du är insatt i de utmaningar som följer med att arbeta med verksamhetsstyrning i tjänsteföretag med projektförsäljning och/eller entreprenadliknande verksamhet. Vi förutsätter att din IT-mognad är hög.

Mässbolaget präglas av stort engagemang för kunden, prestigelöst lagarbete och korta beslutsvägar. Du kommer att lyckas i din roll för att du är ”hands on” och stimuleras av att noggrant ta tag i och slutföra uppgifter med tydligt målfokus. Du har förmågan att se till helheten och är trygg i att driva förändringsprojekt. Du ser din roll som en servicefunktion för hela företaget och delar på ett pedagogiskt och smidigt sätt med dig av din kunskap och dina förväntningar. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en utmanande och utvecklande roll, där din insats har stor betydelse för bolagets fortsatta framgång. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Jeanette Boström på 036-330 09 00. Du söker tjänsten genom att registrera dina uppgifter på www.nyposition.se. Vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 5 mars.